Primer jednog našeg sistema

primer-solarnog-sistema

U nastavku ćemo Vam pokazati na primeru kako funkcionise sistem ključ u ruke za solarni sistem 9kw za domaćinstvo – od ideje do realizacije

Želeli biste da uštedite na računima za električnu energiju, i možda neki od izvora grejanja koji su iz godine u godinu sve nepovoljniji ( pelet, drva, gas), zamenite grejanjem na struju – ovo je pravi tekst za Vas.

Prvi korak je obraćanje sa zahtevom, gde nam dostavljate lokaciju objekta, tip i orijentaciju krova, i mesečne račune za period od 12 meseci ( ovo je vrlo bitno kako bi se pravilno dimenzionisao sistem koji Vam je potreban i postigla maksimalna ušteda).

Naš projekti biro pomoću softvera bira najbolju opciju za postavljanje solarnih panela na krov Vaše kuće, s obzirom da i senka na samo jednom panelu može imati jako veliki uticaj na smanjenje proizvodnje, dostavlja Vam projekat, procenjenu uštedu po mesecima ( koja se dobija putem licenciranih softvera), i cenovnu ponudu za sistem ključ u ruke.

Po prihvatanju ponude, izlazi se na teren, vrši montaža, povezivanje i puštanje u rad Vašeg solarnog sistema i dostavlja sva neophodna dokumentacija za sticanje statusa kupac-proizvođač (prozjumera).

solarne-elektrane

Nakon svih pobrojanih koraka, tim iz EDS izlazi na teren i zamenjuje Vaše obično bojilo dvosmernom mernom grupom, nakon čega sledi plaćanje republičke takse i potpisivanje Ugovora sa EPS-om.

Uz svaki naš sistem dobijate monitoring putem mobilne aplikacije, gde u svakom trenutku imate uvid u proizvodnju Vaše solarne elektrane, na dnevnom, mesečnom i gošnjem nivou.

Ukoliko niste sigurni koja veličina sistema Vam je potrebna i želeli biste ponudu, možete nas kontaktirati i dobićete detaljan proračun proizvodnje po mesecima i cenovnu ponudu.

Možda ćete, nakon konsultacije sa nama, želeti da pređete na grejanje na struju i tako dodatno uštedeti.

Za sva pitanja naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju.